l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Bij een dokter naar keuze
Contacteer het artsenhuis
8920 Langemark
Image Alt

Emma Tahon

Emma Tahon
Diëtiste
0498 97 51 04

In mijn studie voedings- en dieetkunde aan Odisee en de master Gezondheidsbevordering aan de UGent vond ik precies wat ik zocht: een combinatie van wetenschap, sociaal contact en psychologische aspecten. Als erkend diëtiste inspireer en motiveer ik graag mensen om een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Voeding heeft een grote invloed op hoe we ons voelen, zowel fysiek als mentaal. Daarom bekijk ik graag samen met jou hoe voeding je kan ondersteunen om de gezondste versie van jezelf te zijn. Hierbij zoeken we samen naar de beste oplossing, zonder te focussen op je gewicht. We streven naar haalbare doelen die passen binnen je eigen levensstijl en een succes worden op lange termijn. Ik leer je graag luisteren naar je eigen lichaam, zodat jij je noden kan bepalen en de expert van je lichaam wordt.

Bij mij kan je terecht voor algemeen voedingsadvies maar ook voor hulp bij een verstoorde voedingsrelatie, emotioneel eten en eetbuien. Ook wie zich fitter, energieker en vrolijker wil voelen, is bij mij aan juiste adres.

Afspraken kan je online boeken op www.fooddilemma.be, via mail: info@fooddilemma.be of telefonisch: 0498 97 51 04

Verschillende ziekenfondsen voorzien een (gedeeltelijke) terugbetaling voor consultaties bij een erkend diëtist. Stuur mij een berichtje voor meer informatie of surf naar de website van je ziekenfonds om na te gaan welke tegemoetkoming er voorzien wordt.