l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Bij een dokter naar keuze
Contacteer het artsenhuis
8920 Langemark
Image Alt

Joy Vercauteren

Joy Vercauteren
Klinisch orthopedagoog

Zelf iets oplossen, wil niet zeggen dat je het alleen moet doen”

Sinds jongs af aan heb ik een passie ontwikkeld voor het menselijk gedrag . Iedereen heeft namelijk een rugzakje die we dagelijks met ons meesleuren, maar we hoeven deze niet altijd alleen te dragen. Onze frustraties , verdriet of woede luchten kan wonderen doen. Deze passie zorgde ervoor dat ik in 2021 afstudeerde als klinische orthopedagoog en uiteindelijk mijn eigen praktijk begon.

Iedere dondervoormiddag ben ik aanwezig in Artsenhuis De Linde. Waarbij volwassenen, zowel individueel als met de partner, terecht kunnen binnen de conventie*:

· Angsten

· Autisme

· Burn-out

· Depressie

· Verslavingsproblematiek

· Rouw

· Stress

· Scheiding

· Piekeren

· Relationeel

· …

Bijkomend begeleid ik ook kinderen en jongeren binnen de conventie, alsook het afnemen van een IQ-test. Daarnaast volg ik nog een extra therapeutische opleiding om mijn praktijkervaring verder uit te bouwen. Afspraken kan je eveneens online boeken op https://rosa.be/nl/hp/joy-vercauteren/, via mail joy@psychologenpraktijkwesthoek.be of telefonisch: +32 493.35.39.08

*Bij een geconventioneerde psycholoog of orthopedagoog hebben volwassenen recht op acht sessies aan een verlaagd tarief van 4 euro (verhoogde tegemoetkoming) of 11 euro. Daarnaast hebben kinderen en jongeren recht op 10 gratis sessies.