l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Nele Decroubele

Nele Decroubele
Shiatsu

Shiatsu is een oosterse vorm van drukpuntmassage. Via het masseren van bepaalde drukpunten en energiekanalen wordt het lichaam weer in balans gebracht. Het nodigt het lichaam uit tot genezing.
De behandeling bestaat uit een kort intake gesprekje waarin bepaalde klachten aan bod kunnen komen. Daarna ligt je op een futon op de grond. Door middel van drukpuntmassage afgewisseld met rocking en streching worden spanningen vrijgemaakt. Zachte en voedende aanrakingen zorgen ervoor dat de energie weer wordt opgebouwd. Shiatsu wordt uitgevoerd boven op de kledij (draag best losse en gemakkelijke kledij tijdens een behandeling)
Shiatsu werkt preventief en biedt een ondersteuning bij diverse klachten zoals spanningsklachten , lage rugpijn, stressgerelateerde klachten, hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, spijsverteringsklachten, …
Via een collega kwam ik in contact met Shiatsu en mocht ik zelf het deugdzame effect ervan ervaren. In 2016 startte ik de basiscursu en daarna liet ik het niet meer los. Ik vervolgde de opleiding met cyclus 1 (meridiaanstudie) en heb ondertussen cyclus 2 (verdiepende shiatsu) afgerond. Binnenkort start ik met cyclus 3.
Ondertussen heb ik ook al verschillende workshops gevolgd:
• Shiatsu en kinderen
• Cranio-sacraal basisprotocol
• Basiscursus chei nei chang (orgaanmassage)