l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Bij een dokter naar keuze
Contacteer het artsenhuis
8920 Langemark
Image Alt

Stefanie Demeulemeester

Stefanie Demeulemeester
Schoonheidsspecialiste

Mijn interesse voor schoonheid, ontspanning en een verzorgde look heb ik al van jongs af aan en groeit elke dag. In 2017 studeerde ik af in de dagopleiding schoonheidszorgen.

Ik hecht veel belang aan verzorgde handen, waarbij ik steeds rekening houd met de wensen van mijn klanten. Je kunt bij mij steeds terecht voor nagelverzorging al dan niet in combinatie met de gewenste nabehandeling. Als basis voer ik een manicure uit, vrijblijvend met nagellak of gelish als afwerking. Ben je een nagelbijter? Bij mij kun je steeds terecht voor kunstnagels met gel.

Daarnaast verdienen ook onze voeten de nodige aandacht en verzorging en zijn ze een belangrijk onderdeel van ons lichaam. Ik heb reeds ervaring met esthetische pedicure. Sinds kort ben ik me verder gaan verdiepen in de voetverzorging. Je kunt bij mij nu ook terecht voor medische pedicure. Naast de pedicure heb je bij mij ook nog keuze tot extra verzorging of ontspanning, een voetbadje of paraffine pakking.

Wie nood heeft aan wat me-time kan bij mij ook langskomen voor een gelaatsverzorging. Dit kan als eerste kennismaking gaande tot luxe al dan niet met gezichtsepilaties. De gezichtsepilaties worden telkens uitgevoerd met suikerhars. Daarnaast werk ik met malima skincare, professionele cosmetica met natuurlijke oliën en huid identieke ingrediënten speciaal vervaardigd op huidbehoefte voor intensieve verzorging en huidverbetering.

Wie graag wenst langs te komen kan een afspraak maken op het nummer 0470 06 71 42. (Telefonisch of via sms)